Stamping

Hittade något nytt, eller ja, nytt eller nytt, det har funnits på marknaden ett tag.
Men idag hittade jag stamping!
Det är typ en tunn metallplatta med hål i som ger ett mönster av t.ex. blommor eller fjärilar som man kan 'stämpla' på sin egen nagel med hjälp av redskap man får med i kitet.
Perfekt för alla som vill pyssla med snygga mönster på naglarna men inte riktigt orkar måla för hand eller har redskap, eller som jag... inte kan måla med vänster hand.
Nedan står information om hur man använder sig av Stamping Nail art! Tagen från konadnailart.com där du bl.a. också han införskaffa dig dessa coola hjul som jag själv ska fixa när jag reser i Asien!

Naglar

<: Tänkte ju fixa mina naglar inför jul nyår som sagt och vad kan vara roligare än att pyssla med det?
Eftersom salongen jag tänkte gå till för gelenaglarna inte har den mönstret jag vill ha på tipparna så fick man måla själv! Lite jobbigt men fett värt det eftersom jag vet att jag kommer vara rätt så unik.
Tänkte dela med mig en sneak peak till er!
Tror inte det är så svårt att se vad det är för nåt ;)

Oj

Ja nu har det varit dött ett tag, men jag har inte riktigt haft lust att blogga eftersom det inte finns mycket att blogga om när jag ligger här och chillar utan kamera.
Kollade upp lite saker jag skulle vilja ha och insåg sen att jag inte har råd med dom 8D men för er som har det kan ni ju kolla in dessa på sidan bluefly.com
Ringar från Cartier och Bulgari
Klockan från Hérmes
Väska från Jimmy Choo
Skor från Gucci
Byxor från Gucci
Jacka från D&G

Shoppingtips inför nyår!

Lite tidig ute är jag väl men jag känner att det börjar bli dags att köra!
Alla dessa plagg kan hittas på Nelly.com <:
449:-
Sequin Open Back Dress
Jag känner helt enkelt att glitter är så rätt för vintern i år, både till vardags och fest. Den här klänningen har en öppen rygg med tunt lager silke som syns rätt igenom huden, perfekt för dig som trivs mer med din rygg än framsida! Dessutom ett riktigt budget pris för en riktig klassisk LBD.
499:-
Sequin Detail Tube Dress
En mer metallic klänning, höga svarta pumps och guldiga ögon är vad som gäller för den här klänningen med en tjock päls (givetvis inte äkta) som matchar till för att du inte ska frysa under vinternatten. Ännu ett rätt så rimligt pris även om jag tycker det kunde ha varit en hundralapp billigare med en rätt tråkig design på framsidan, dock lyfter fram baksidan rumpan väldigt bra.
379:-
Anna One Shoulder Dress
Sötare och yngre klänning, något som jag skulle kunna se mig själv i med längre hår i mjuka lockar och rött läppstif med sotade ögon. Skor med paljetter och rosetter samt en vit fluffig pälsjacka som matchar till för en utekväll. Priset verkar rimligt för vad man brukar lägga ut på en nyårsklänning som fattig student.
199:-
VERO MODA
Trött på att behöva ha klänning? Prova något nytt, kör en paljett tub topp till ett par snygga skjorts med guld detaljer och plattat hår med volym, skyhöga klackar i ett par kängor är ett måste till den här looken!
Över till skor, hatar när tjejer har sommarskor på sig ute på vintern, alla kan se att de fryser, ingen tycker det är snyggt, tro mig. Men ändå kan man inte låta bli, dock får du tänka på att ha dina snygga öppen tå pumps inomhus på förfester och inte ute på krogen, för det är inte snyggt någonstans. Se till att ha en rymlig väska för att få plats med två par!
379:-
HILDA Nelly Shoes
Underbara höga pumps i lack som passar snyggt i både kontorsoutfit:en och för fester, ett par såna måste ALLA tjejer ha i gaderoben, så är det bara. Mina nödfallsskor som jag vet passar till allt när jag inte kan bestämma mig är ett par sådana pumps.
499:-
Eliza Sugarfree Shoes
Paljettskor... underbara och skulle sitta snygga på fötterna till de flesta klänningarna jag tog upp tidigare. Men åh, så, kallt... man får ha dom inomhus helt enkelt och visa upp för bekanta! Sen är dom lite dyra också... men men.
399:-
AGDA Nelly Shoes
JAG ÄR KÄR!
De här bebisarna skulle sitta sååå snyggt på mina fötter till den snygga tröjan jag köpte ett tag sen på VILA. Måste, måste ha! Även om man inte skulle kunna använda de sen eftersom det skulle börja bli kallt... även om jag snart åker till Kina och kan köpa mer där. Men ni förstår vad jag menar.
För er som vill ha ett par som passar med till klänningarna ovan, dessa finns i svart också.
Det var nog allt för mig för ikväll! Dags för fredagsmys!

Julklappstips - För honom

Eftersom jag skrev nyligen om present tips till mamma tänkte jag nu skriva lite om tips till killen i ditt liv, det kan vara kompis, pappa, pojkvän osv.
Självklart behöver det inte vara till just en kille, utan vissa skulle funka mycket väl till tjejer också, jag vet att jag själv skulle vilja ha minst två av sakerna (om inte alla).
Burberry inspirerad väska från modekungen.se, lagom storlek, rymlig, otroligt snygg och kan både bäras i handen och på axeln, skulle vara snygg till en trenchcoat och ett måste för alla trendgalna killar!
Priset är lite dyrt men väl värt eftersom sakerna från modekungen oftast uppskattas och rätt unika eftersom inte många har en likadan. 749kr



Absoluta favoritdoften för män (något jag faktiskt vill ha själv), Chanel's Platinum Egoïste som luktar fräscht men ändå stilrent. Passar för killar som är medveten om sin utstrålning och är självsäkra. Ingen kan motstå den här lukten, jag lovar! För 639kr får du 50ml på grandparfym.se



Fy vad gulligt! Var min första tanke när jag klickade mig in på den här, eftersom iPhones är rätt stora just nu och de flesta män föredrar en större telefon skulle den här vara väldigt användbar för de. Hoodien är så himla gullig men ändå simpel, som jag tror de flesta föredrar att ha sin fodral till telefonen, JAG VILL HA EN!
Priset är relativt okay för en sån sak: 129krcoolstuff.se



Laptop cooler, för alla er som använder en laptop ofta vet ni nog att de överhettas lätt och man kan bränna sig med dessa i knäet som råkar var den skönaste positionen. Jag vet att jag är väldigt trött på min när den gör så, den här laptop cooler är mycket lättare än de flesta jag har sett och den behöver inte kopplas till datorn eller med en sladd. Den tar emot värmen från datorn under 5 timmar och lägger du ifrån dig den i 3 så svalnar den av sig själv så du kan använda den igen! Mycket praktisk. Kostar 399krcoolstuff.se

Nästa gång: Julklappstips till barnen!

Gammalt

Okay, jag erkänner, jag är en closet-fan av hello kitty, inte för att hon är gullig eller nåt utan för att saker man får från Hello Kitty brukar oftast vara väldigt söta och passar min smak. Antar att alla har en tjejig sida ibland som poppar ut och däribland jag.
Har Hello Kitty tofflor och Hello Kitty necessär och jag älskar H&M's Hello Kitty produkter eftersom dom alltid luktar så gott såsom jag vill ha, fruktig/bär och lite sött.
Gammal bild från photoshoot i Kina~
På tal om katter har min börjat löpa... tips till er alla är att kastrera de när de blir 6månader gamla så man slipper det här eländet.

Önskelista

Vad jag önskar mig!
Keramikmugg med silikonlock som ser ut som en pappersmugg, ville egentligen ha den från starbucks men antar att ingen kommer orka dra till flygplatsen och fixa en åt mig? >:
En sån där liten apa som blåser på naglarna så det torkar fortare, det funkar väl egentligen inte men gullig är den och jag vill ha en sån >:
Lancôme Juicy Wear Seal and Shine top coat
En sån där som man ska ha på läppstift så den inte smetar sig när man äter eller dricker, vet inte om den gör så att håret inte klistras vid läpparna också, hoppas hoppas.
En sån där som kanske får ögonfransar att växa fortare och bli längre och tjockare? Hmm... måste testas.
Sen hade parfym inte varit helt fel heller!
<:
Vad önskar ni er? En bil? Mobil? Smink? Smycken?

Julklappstips

Till mammor brukar man oftast ge doftljus eller filtar eller tofflor... jag kan säga med egen erfarenhet att även om de tackar och tar emot är det inte alltid något dom verkligen gillar och blir glada för. Om man ändå ska spendera pengar, varför ge nåt sånt då? Varför inte ge något användbart som hon verkligen uppskattar?
Tips:
Sally Hansen Insta-Dri och nailgrowth miracle
Mammor har ytterst lite tid till sina naglar, hämta barn, laga mat, jobba städa tvätta osv osv. som sliter på naglarna. Man har oftast sällan tid till att pyssla om de eftersom det tar lång tid för nagellack att torka. Men oroa er inte! När nagellacket har halvtorkat, smeta på inta-dri och det torkar på en sekund.
Nailgrowth miracle var något jag testade när det nyss kom ut, det gör naglarna starkare, växer fortare och flagnar ytterst sällan.... verkligen ett mirakel för naglarna och speciellt bra för er som sliter ut de.
125kr på Kicks
Kanebo eyebrow pencil
Mamma har alltid varit ett fan av Kanebo's saker, och efter många om och men tycker jag att den här pennan är något som de flesta lär vilja ha, kvinnor som börjar närma sig en viss ålder brukar gilla att se yngre ut, målade ögonbryn lyfter upp ansiktet och kan få dig att se många år yngre ut om du gör det rätt!
266kr på bybloom
Pärlörhängen
Pärlor är klassiska och dör aldrig ut, den blir heller aldrig omodern. Dessutom brukar inte mammor kunna ha för flashiga örhängen på jobbet, så dessa diskreta men väldigt ögonfallande är perfekta!
129kr på smyckesprinsessan
Kakform 6 mellanstora rosor
För mammor som gillar att baka och bjuda men inte alltid har tid att dekorera och lägga ner tid på att göra kakan snygg!
375kr på bluebox
För er som inte har så mycket pengar, så uppskattar nog mamma din att du hjälper till i hemmet så hon får mindre att göra, annars kanske du kan boka in en kväll för två bara och laga mat med en mysfilm i soffan eller bjud på härlig spa och massage om du nu inte orkar resa dig ur soffan och handla.

Parfym

Jag vill ha en ny doft!
Har blivit så trött på att använda nåt halvdant när jag känner för att lukta gott, jag vill ha nåt jag kan ha till vardags som signifierar mig och när folk känner doften vet dom att det är mig! En sån vill jag ha.
Jag är typen som hatar för starka dofter, speciellt av blommor... det ska helst vara fruktigt och toppen kanske kan vara liiiite blommig men basen och hjärtat ska banne mig inte innehålla sånt.
Några jag funderar på:
Mariah Carey Lollipop Bling series
Alltså... jag vill ha alla, en blandning av godis i alla dessa behållare med slag av t.ex. buketter av blommor, honung eller chokladdoppade hallon(mums). Dessutom är flaskorna så sjukt snygga också samt att man får dofterna till ett rimligt pris...måste kolla in det här alltså.

D&G L'IMPÉRATRICE
Den här har jag bara hört bra saker om, och om jag inte minns fel så var den här favoriten då D&G nyss lanserade den här kollektionen. Exotiska frukter och rosa blommor låter inte heller dumt på beskrivningen, grapfrukt och vattenmelon var bland annat det som stod på ingredienslistan och jag vill gärna prova den här lite mer innan jag bestämmer mig eftersom flaskan tilltalar mig som en vardagsparfym (Då jag oftast bara använder några stänk så det inte blir FÖR mycket).
Juicy Couture - Peace and Love
Jag älskar verkligen JC's parfymer, flaskorna är underbart snygga, de har aldrig enbart blommiga dofter heller och den fruktiga stänken i den är alltid något som passar min smak. Har fastnat just för Peace and Love nu eftersom jag fick prov på den och tycker att den fungerar på mig när man kommer ner till basen. Lite högre prisklass men värd vartenda öre?
CLEAN Skin
Just nu min absoluta favorit på topplistan, rätt ny är den väl och jag har alltid suktat efter CLEAN seriens parfymer eftersom dom inte doftar mycket alls utan lagom mycket så absolut något jag kan tänka mig att använda som vardagsparfym. Dessutom när man kommer till hjärtat så tycker jag att den är väldigt sensual på ett enkelt sätt.
You just need to wear your 'skin'. ;)

Sådär ja, iväg på stan och kolla på det sen då, tror dock jag ska beställa via nätet eftersom det alltid är så MYCKET billigare... sen på sajten jag ska beställa ifrån får man garanti också så jag är inte orolig. Helst vill jag ju köpa alla men, så rik är jag inte! Haha.

Julklapp

Eftersom julen kommer snart tänkte jag det vore nåt om jag lade upp julklappstips?
Känner att jag håller på att bli lat och dålig på att uppdatera, men det ska bli ändringar på det!
Vad säger ni?
Funderar också på att lägga upp videobloggar så snart som jag har fått min kamera som jag fortfarande har beslutsångest om... suck.

Jultomten

Är det bara jag som innerst inne nånstans fortfarande tror på tomten??
Visserligen vill man aldrig erkänna det och är mer realistisk men nånstans i mig tror jag faktiskt att det finns en liten tjock gubbe i rött som bor vid nordpolen och ser till att barn som inte får julklappar men som har varit snälla får dom. Han behöver ju inte dela ut eller skapa den själv utan han är som en slags Gud som ser till att föräldrarna kan fixa en present till sin unge.
Löjligt. Kanske?
Så ser typ han ut i mina tankar
Jag vill ha en liten tomtegubbe att sitta i knäet på och som ger mig presenter... >:

Massagestol

Har ni aldrig testat en sån så GÖR DET NU.
Var och handlade nya saker till badrummet idag med mamma, medans hon stod i kassan passade jag på att testa en massagefåtölj inne på clas ohlsson, det var så skönt så jag nästan somnade. Sen fick jag höra att vi hade en bättre nere i källaren här så då smög jag mig ner och testade, gick genom två sessioner och kan säga redan nu att jag ska önska mig en sån! Visserligen är 50 000 lite för mycket för en stol, men jag vill ha en!
Så ser den ut ungefär, den vi har i källaren.
Man blir så avslappnad, det går att justera stolryggen så man kan ligga ner också.
Ni som är lite smårika och vill ge bort en julklapp som föräldrarna kan ha nytta av (eller morföräldrar/farföräldrar), get one now!

Girls Generation

Har alltid varit fan av kpop med manliga sångare mest, men idag blev jag glatt överraskad av Girl's Generations video The Boys
Helt fantastiskt bra gjord och jag bara älskar stilen samt deras make-up och kläder, paljetter är ett måste den här vintern <3
Underbara flickor <3

Bad!

Känner att det är dags för ett varmt bubbelbad! Jag måste ju passa på när jag ändå är här, dock lyckades jag få vattnet för varmt (IGEN) så det blev inte ett särkilt långt bad.
Visste ni att ett varmt bad kan:
X Öka blodcirkulationen -> lättare att ta upp näring, lättare att bränna fett osv
X Få muskler att slappna av
X Få bort blåmärken lättare (Hade ett innan jag gick in som blev närmast osynlig nu efter jag kom ut)
Men det kan också göra huden torrare och håret matt, så glöm inte att lägga på balsam om du skulle tvätta det i badet eller applicera body butter/hudkräm efter badet.
Nyfiken kisse vill veta varför det låter så roligt från det stora badkaret som har blivit något av hennes andra hem i lägenheten... <3
Bubblor!
Det blev inte så många bubblor... -disappoint- eftersom jag inte hade bubbelbad med mig utan fick nöja mig med duschkräm de inte hade så mycket kvar av heller. <3

...

Hur lyckas man vakna NU?
Jag känner mig pigg fast ändå vet jag att jag kommer vara död sen och min kropp kan inte må bra av det här ._.
Aja, nog om mig.
På sistone har jag märkt att min hy har blivit lite sämre och min kropp tyngre, det här beror på att jag äter inte när jag ska eller sover när jag ska för den delen heller. Det kan göra så att kroppen står emot och effekterna av min ohälsosamma livsstil påverkar... mig. -snyft-
Så jag har bestämt att skärpa mig lite, 3 mål om dagen och inte 2, dricka 8 glas med vatten varje dag balanserat samt börja motionera så jag kan bli tröttare och somna på nätterna.
Jag vill ju fortfarande ha mina abs... så det får bli en helvetes massa sit-ups (även om det inte bara är dessa övningar som ger magmuskler), och slut med friterat, sötsaker som inte tillhör frukt-arten och absolut ingen mer stark mat, det gör så att akne bryter ut lättare på huden. (Även om jag råkar älska stark mat...)
Ledsen blir man men... jag vill uppnå drömkroppen inför resan till Kina eftersom den årliga photoshooten väntar.
Nu, frukost! (Jag vet, jag följer ju verkligen mina råd)
Jag brukar äta mackor med korv/skinka/salami och grönsaker med ett glas juice till frukost, ni då?

Cherimoya

Mindre smickrande när jag tar bilden, men den här frukten är så HIMLA GOD.
Den innehåller väldigt lite fett, smakar sött och lite krämig men fruktig på samma gång, den innehåller också C-Vitamin och järn samt fibrer. När du köper den ska du helst trycka lite och se om den är hård eller lite mjuk (som avocado ska vara). Lite mjuk ska den vara annars är den inte mogen.
SÅ GOD

Burlesque

Eftersom jag har rätt mycket former på min kropp till skillnad från vanliga kineser så har jag länge letat efter en stil som skulle passa mig OCH som jag är nöjd med. Kom bara fram till en: Burlesque.
Dita von Teese är en kvinna jag har betraktat länge eftersom hon har underbara former och hennes shower är typ... ajöghsghsjg. <3
Så nu fick jag sug att prova att fota i en burlesque stil... dock behöver jag ju en fotograf jag känner mig bekväm nog med att vara halvnaken runt :)
Dita von Teese
<3

Smycken

Såg att mamma hade en skitsnygg ring på fingret jag inte hade sett förut, fick sen höra att min moster hade gått upp i vikt så hon kunde inte ha ringen längre, drf fick mamma den.
Jag snodde den lite och mamma har fortfarande inte märkt nåt, hehe~
Titta så fin den är! <3

Choklad!

Fy va elakt av mamma att säga till mig att det finns choklad här hemma...
1kg... choklad.
Jag kan inte sluta äta, hjälp!
Sedan försöker jag bestämma mig för en kamera, men det verkar vara omöjligt. Antingen bra kvalité, eller vikbar skärm för egoisten i mig.... önskar att någon kunde bestämma åt mig, jag hatar bestlutsångest. .___.

Inköp

Var ju i Danmark i helgen, på flygplatsen hade jag danska pengar kvar jag ville bli av med så tittade runt på M.A.C. avdelningen, jag kände att jag behövde en concealer borset och voila, hittade den finaste och mjukaste som fanns :D
Lite dyrt var det men jag tycker absolut det är värt det.
Det lustigaste var nog att ha den i en plastpåse som skrek: FARLIG
Ser ni vad jag menar? Haha, som om jag skulle döda någon med den?
Borsten, har ännu inte testat den för jag har inte orkat sminka mig sen jag kom hem. >: Men den är väldigt mjuk att ta på och känns som en mini-foundation borste.

Hämta saker

Älskar att blöda näsblod :DDDD
not
Började i fredags, oavsett vad jag än gör börjar jag blöda en gång om dagen minst, vet inte vad det är för fel eftersom jag slutade blöda näsblod för mer än ett år sen. Måste nog kolla upp det.
Iallafall, ska ut och hämta min snygga cardigan snart, funderar på att fixa naglarna också men vet inte hur pigg jag är på att sitta och stirra. Måste också införskaffa en ny kamera... jag vet nog vilken jag vill ha, eller vet jag det?
Det lutar mellan två stycken, en med vikbarskärm men inte lika snygg design, en annan med vanlig AMOLED skärm som inte är vikbar och SKITSNYGG design. >: Så svårt.... Ska nog kolla med mamma vilken hon är mest sugen på, eftersom hon bidrar till den.

Tillbaka

Borta bra men hemma bäst?
Haha, I wish.
Dramatisk helg, kommer hem, ännu mer dramatisk. Jag orkar seriöst ingen mer, jag är fysiskt och psykiskt utmattad av att försöka vara mänsklig. Jag längtar hem till Kina, men samtidigt finns det människor jag kommer sakna något enormt när jag åker och lämnar allt bakom mig. Jag vet också att jag inte kommer vilja åka tillbaka till Sverige när jag väl är där.
Men min blogg är inte till för såna här idiotiska emotionella inlägg, så här kommer bilder från helgen med cosplay:
Bunny:
Kanda:
Sådär, det var allt för idag iallafall, jag är för trött för att orka med nåt, ska sätta mig och äta lite korv med kroketter och majs. Efterrätt blir nog glass.

Lathet

Har varit så trött på sistone så har inte orkat blogga riktigt, plus att jag är hos en kompis just nu och vi sitter och sträcksyr cosplay varje dag. Känner mig helt död men vet att det kommer vara SÅ värt det sen när man är helt klar. Känner mig sjukt stolt över min och jag lovar att lägga upp bilder sen.
Just nu har jag lyckats fixat plugget så jag kan chilla på Jpopcon som hålls i Danmark imorgon.

Cosplayplaner är: Barnaby "Bunny" Från Tiger bunny och Kanda Yu från D.Grayman.



Wee~ peppp!

Ikväll

Ikväll ska jag fira min kompis, tänkte egentligen lägga upp en video men insåg att jag inte hade nåt att spela in med. Orz
Så ja... det blir ingen tutorial tyvärr >: förräns jag skaffat min kamera, bleh, vet fortfarande inte vilken jag vill ha, tror inte jag orkar vänta tills nästa år för Canon EOS 650D heller.
Gör mig i ordning och fixar lite mat, är så hungrig! Vet inte om jag ska köpa cider och mysa hemma istället för att dra ut för en drink som btw är svindyr :/ Kan faktiskt blanda själv.
Aja!
Cya <3
Ska försöka orka fixa en video på min andra dator som har iMovie.
WÄH mina ögon blir tokstora när jag spärrar upp dom sådär läskigt.

Te och godsaker

Efter att ha tittat på Starling by Each step så har jag varit så sugen på gammaldagsa kinesiska bakelser och te!
Det ser väldigt simpelt ut, men smakerna är verkligen helt annorlunda mot t.ex. fräsiga cupcakes eller lyxig choklad. De små 'kuberna' heter Gui Hua Gao, dessa är gjorda av en slags doftande te oliv träd som växer i Kina. Smakar rätt sött och med en svag hint av blommor, som att äta blommor helt enkelt! Sött, doftar och riktigt smälter i munnen. De större kuberna är Feng Li Su, det är en smördeg med ananasfyllning som är rätt populär i Taiwan. Smakar lite som gelegodis, men godare! (Fyllningen alltså).
Till dessa sötsaker har jag en kopp med kinesiskt te, har ingen aning om vad det är för te men skulle gissa på Long Jing eller Oolong. Man känner sig som skådespelarna i dramat när man äter det här ;) haha.
Åter nu till pluggandet... ): usch, det tar ju aldrig slut.
Inte nog med det har jag problem med en cosplay jag håller på att sy just nu, FML.

Heh

Kände mig så skyldig som inte har uppdaterat bloggen, så jag tänkte göra en preview på vad jag använder för produkter, eller ja, iallafall en liten del av det. Ska göra en videoblogg om det stora hela hade jag tänkt. <:
1. Läppglans. Den röda färgen luktar jordgubb och den rosa luktar melon, köpte den i Kina på 'apoteket' för att förpackningen var så sjukt gullig och det luktade verkligen gott! Precis som godis. Älskar den för doften, tycker egentligen inte att läppglansen är något speciellt.
2. Kanebo Lasting Lip color- LL 04 Pearly Pink. Väldigt fin färg, en riktig dock-aktig rosa i pärlemor. Väldigt mjuk och lätt, älskar den smala läppstiftet som gör det lättare att applicera om man råkar vara utan en pensel. Använder den dock inte så ofta för ibland kan den rosa färgen kännas lite fake... men om man kombinerar med t.ex. läppglans i röd nyans så är den underbar!
3. Lancôme Color Fever Shine 104 Red Lust. Älskar, älskar den! Bästa köpet! Mjuk och glansig, som en kombo av läppglans och läppstift, brukar tycka läppstift är för torra och läppglans alltid fastnar i håret, men den här är en perfekt kombination. En underbar mjuk röd som inte är lika gammaldags som en del röda läppstift brukar vara. Lancôme har fantastiska produkter som jag rekommenderar starkt. Dessutom kommer den i en snygg förpackning, snyggast läppstiftet någonsin ;) och då menar jag inte bara färgen på själva stiftet.
4. Kiss me Heroine Smooth Eyeliner. Köpt i asien, men finns på nätet att få tag på! Pennan är ytterst smal med en spets på o,1mm och är vattenfast, de flesta eyeliner jag provar sitter aldrig riktigt utan smetar ut sig efter halva dagen eller så, den här sitter kvar oavsett vad! Perfekt till att jämna ut sminket när du har lösögonfransar, dessutom lätt att använda.
5. IMJU djv beatenezier Fiberwig LX Mascara. IMJU's nyare produkt, har använt den gamla sen förut och den nya med en mera böjd borste gör det hela ännu bättre. Det spelar ingen roll om det regnar, eller om du börjar gråta, eller om du ens gnuggar, den här mascaran försvinner bara med ljummet/varmt vatten och gör mina fransar så mycket längre. Den enda mascaran jag är nöjd med, faktiskt.
6. Garnier Roll-On concealer. Har skrivit om den förut, är relativt täckande men kan bara användas under ögonen och inte på andra områden i ansiktet, har du mycket du behöver täcka råder jag dig att köpa en concealer palett.
7. Baviphat Apple Jelly Lip scrub. Min nya favorit... luktar verkligen som ett riktigt äpple och inte som äpple-godis som andra produkter brukar med 'äpple' smak. Känns som läppglans men är en riktig bra peeling för läpparna och råkar man få något i munnen smakar det bara sött som socker! Bra att ha innan man applicerar läppstift på läpparna nu på hösten då det är så kallt och läppar blir så lätt spruckna. Dessutom är burken ursöt <3
Det var nog allt för mig idag. Phew! :)



Ben & Jerry's

Phew! Chillar med en burk B&J som det var extrabra pris på idag! 40kr!
Kul att ICA erbjuder såna bra saker för en gångs skull ;) tycker alla borde skaffa ICA kort.
Idag blev det Chocolate Fudge Brownie! Älskar den lena choklad smaken och goda brownie bitar i själva glassen, smakar typ som...kladdkaka, fast...kall och glassig. Det är en av mina favoriter, andra är bl.a. Phish Food som är omåttligt populär, sen älskar jag Strawberry Cheesecake också. Allt är så sjukt gott med B&J!
Njuter av en sån här! Imorgon blir det skolarbete och sen senare på kvällen kanske jag lägger upp en visning eller tutorial. ;)

RSS 2.0