Julklappstips

Till mammor brukar man oftast ge doftljus eller filtar eller tofflor... jag kan säga med egen erfarenhet att även om de tackar och tar emot är det inte alltid något dom verkligen gillar och blir glada för. Om man ändå ska spendera pengar, varför ge nåt sånt då? Varför inte ge något användbart som hon verkligen uppskattar?
Tips:
Sally Hansen Insta-Dri och nailgrowth miracle
Mammor har ytterst lite tid till sina naglar, hämta barn, laga mat, jobba städa tvätta osv osv. som sliter på naglarna. Man har oftast sällan tid till att pyssla om de eftersom det tar lång tid för nagellack att torka. Men oroa er inte! När nagellacket har halvtorkat, smeta på inta-dri och det torkar på en sekund.
Nailgrowth miracle var något jag testade när det nyss kom ut, det gör naglarna starkare, växer fortare och flagnar ytterst sällan.... verkligen ett mirakel för naglarna och speciellt bra för er som sliter ut de.
125kr på Kicks
Kanebo eyebrow pencil
Mamma har alltid varit ett fan av Kanebo's saker, och efter många om och men tycker jag att den här pennan är något som de flesta lär vilja ha, kvinnor som börjar närma sig en viss ålder brukar gilla att se yngre ut, målade ögonbryn lyfter upp ansiktet och kan få dig att se många år yngre ut om du gör det rätt!
266kr på bybloom
Pärlörhängen
Pärlor är klassiska och dör aldrig ut, den blir heller aldrig omodern. Dessutom brukar inte mammor kunna ha för flashiga örhängen på jobbet, så dessa diskreta men väldigt ögonfallande är perfekta!
129kr på smyckesprinsessan
Kakform 6 mellanstora rosor
För mammor som gillar att baka och bjuda men inte alltid har tid att dekorera och lägga ner tid på att göra kakan snygg!
375kr på bluebox
För er som inte har så mycket pengar, så uppskattar nog mamma din att du hjälper till i hemmet så hon får mindre att göra, annars kanske du kan boka in en kväll för två bara och laga mat med en mysfilm i soffan eller bjud på härlig spa och massage om du nu inte orkar resa dig ur soffan och handla.

Kommentarer
Postat av: Elin

Bra tips! Och tack för din kommentar i min blogg!

2011-11-25 @ 21:47:49
URL: http://elinvictorin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0